sol & glass

Lite bilder från idag på stan och lite annat. Men nu ska vi åka iväg till valborgsfirandet jag tar med min kamera så det kommer bilder när jag kommer hem. Ha en bra Valborg allihopa! :)

town

Igårkväll kom Josefine hem till mig. När hon kom tog vi en runda på inlines. Vi vaknade ganska tidigt imorse oc nu ska vi in till stan en liten sväng. Klockan fyra ska vi hem till min släktis och fira valborg. Ha en underbar dag!

pizza

bild från stan
Idag efter skolan gick jag på stan med Josefine. Efter det åkte jag hem och det dröjde inte så länge tills mamma kom hem. Vilket hon faktist gjorde nyss. Så nu ska vi ner och beställa pizza som jag inte ätit på jättelänge känns det som. Men det ska bli gooottttt. Jag hör av mig!

love


freak

Har nyss suttit och pluggat in spanska orden vi har tills imorgon. Imorgon är det fredag och då ska jag kanske träffa min kusin alice & på lördag är det ju valborg! Är det bara jag som tycker att detta året har gått superduper snabbt?

school

Ska strax gå till skolan. Men tänkte att jag kunde slänga in en bild och en super kort text. Ha en underbar dag i det fina vädret!

Irland 2011

Här kom det ganska mång bilder från Irland. Det var väldigt fint där. Skulle gärna åka dit igen. men nu är jag trött och jag vill sova. Godnatt!

Irland



Nu håller jag på att packa för vi ska åka till Irland imorgonbitti. Så ja ni kanske förstår att jag inte kan blogga. Men jag är tillbaka på tisdag/onsdag. Glad påsk på alla lite i förhand. Ha det bra!

älskade vänner







Nu är klockan mycket. Vi ska nog gå och lägga oss nu. Eller vi ska det. Egentligen skulle vi kollat på Lejonkungen 3 men vi orkade inte så nu ligger båda flickooorna bakom mig i sina sängaroch kommer nog somna närsom. Jag ska nog haka på. Ville bara lägga ut några bilder vi tagit idag. Det kommer fler imorgon. Ha det bra, vi hörs! :)

tuesday


Just nu sitter jag är med Josefine. Vi ska snart gå ut och hoppa studsmatta tror jag. Ikväll ska vi också kolla på Desperate Housewives. Och senare ikväll kommer vår vän nellie hit. Jag hör av mig!

spring för livet om det är dig kärt


Just nu är jag med denna skönheten som är på strålande humör, och det förstår jag varför. För att idag har hon köpt sig en systemkamera! Vi ska snart ut och fotografera lite. Efter det ska vi ut och springa!! ( duktiga vi veeeeet )

måndag


Idag åkte jag somsagt hem till Josefine. Vi har för det mesta varit utomhus idag för det har varit fantastiskt väder. Det kanske är sant att nu har våren kommit för att stanna. Annars har vädret gått upp och ner. Nu är jag hemma iallafall och ska nog snart vara med Frida. Ha det bra!

toast




Har suttit i uterummet och ätit varma mackor med pappa. Efter det tittade vi på Fenomen, riktigt sjukt! Jag förstår inte hur det går till. Man får ju gåshud när man tittar på det. Imorgon klockan tio ( inte på kvällen ) ska jag åka hem till Josefine och vara med henne en stund på dagen, och det ska bli kul!

lördag



Lördag, har nästan bara tagit det lugnt hela dagen. Var med pappa på ett ärende han skulle göra innan han skulle iväg. Sedan åkte jag hem och har tråkat. Men nu ska jag nog ta och spela lite sims, japp det ska jag göra.

run


Var ute och sprang med Frida idag. Och ungefär såhär trötta blev vi sen. Idag har jag inga planer alls. Pappa ska iväg på 50 års kalas så jag och min storebror blir ensamma hemma ikväll.

frifa & josse



Det har varit lite dåligt med bloggandet nu dem senaste dagarna. Men jag har helt ärligt inte haft tid. Jag har tränat lite så har det varit lite läxor och massa annat. Men nu är jag här iallafall.Igår var jag med Frida & Josefine. Vi har gjort lite allt möjligt. Det är också skönt att tänka att på mändag behöver man inte gå upp och gå till skolan eftersom det är påååååsklov!

genrep

Idag har vi haft genrep till uppvisningen med gymnastiken. Det var roligt. Inget mer att säga om dagen, så tråkig är jag idag. Men ikväll då går det Desperate Housewives på tv och det får jag inte missa. Ha det bra!

There's just too much that time cannot erase

Kom hem för snart en timme sedan. Har varit och tränat. Idag blir det att åka iväg med kusin och moster och träffas och mysa. Vädret har hållt i sig änsålänge iallafall. Och det är bra. Men nu ska jag packa ihop lite grejor sen ska jag snart åka iväg. Kram!

sunny day

Hoppas att detta fina väder som varit idag håller i sig nu ett tag. Det skulle vara toppen!
Har varit ute med mamma en lång stund nu i trädgården och ätit persikor m.m. ( intressant fakta jag vet )
Om en halvtimme kommer mormor och morfar hit och ska äta. Men nu ska jag gå och sätta mig vid tv.
Kramar :)

alltid ska något glömmas

Lördag och strååååååålande väder!
Ska strax gå ut. Och nu är det också så att jag har glömt min kamera kabel hemma hos pappa... Så det får bli mobilbilder sålänge, Och om mamma är riktigt snäll så kanske vi åker hem till pappa och hämtar den.
Malin sov hos mig inatt. Sedan åkte hom hem. Vet inte om hon skulle komma igen, jag tror det. Men nu ska jag gå ut i det fina vädret. ha det bra! :)

dancedancedance


Ska åka till dansen snart, det ska väl bli rooooligt :)
Idag är det onsdag och då går vi till 20 över 3 i skolan, det är lite segt...
Menmen. Måste åka nu. Höres.

annnnyyymmooooooooooooooooooooooooooore


Just nu sitter jag här med Frida och vi väntar på att klockan ska slå nio. Vi ska kolla på Desperate Housewives....

school


Nu är klockan lite över halv åtta och vi ska strax åka till skolan. Nu måste jag gå och packa ihop mina skolgrejor så jaghar det gjort. Vi hörs! :)

varje gång är som den första gång vi sågs


Skulle egentligen åkt iväg nu ikväll. Men det blev inte så. Istället sitter jag här och tråkar. Har funderingar om att lägga mig i soffan och bara lata framför tv. Har kännt mig lite hängig idag, jag vill verkligen inte bli sjuk, det är något av det sista jag vill just nu. Men nu ska jag gå och vila.


girls just wanna have fun



Idag har vi firat Frida och Hampus. Efter det gick jag, Frida och Louise hem till mig och gjorde lite allt möjligt. Tack för att ni underhöll mig denna lördag flickor ;)

RSS 2.0