Såklart ska det ALLTID vara något som krån...

img_5962 (MMS)

Såklart ska det ALLTID vara något som krånglar. Igår skulle jag lägga upp lite bilder till datorn så har jag redan för mycket bilder så det går inte att ta in fler? Jag ska iallafall rensa datorn lite så jag kan ta in lite nya bilder. Om en kvart blir det träning.


Hejsan! Sitter i bilen påväg hem från trän...

img_7887 (MMS)

Hejsan! Sitter i bilen påväg hem från träningsläger i Ängelholm. Det har varit jätte kul men också jätte jobbigt. Ska bli skönt att komma hem lite fast jag hade nog kunnat stanna några dagar till. Förlåt för dålig bloggning jag ska bättra mig sen, nu LOVAR jag verkligen!!


jag vill bara sova just nu.

Nu är jag trött. Riiiktigt trött. Imorgon är det en ny dag och man måste ta nya tag.
Förlåt för min bloggnig den SUGER. Jag ska bli bättre.

Sitter här med en mysig filt och kollar på...

img_9884 (MMS)

Sitter här med en mysig filt och kollar på svenska hollywood fruar, dem är för härliga! :D


all i want is you

Måndag. Och det betyder skola. Denna dagen är ganska bra eftersom vi har både bild och slöjd samma dag. Men nu kom jag på en riktigt tråkig sak. Jag måste plugga, nu...

Hejhej! Då blev det ett mobilinlägg igen. ...

img_0172 (MMS)

Hejhej! Då blev det ett mobilinlägg igen. Har varken tid eller lust just nu att sätta på datan och dessutom är den väldigt seg just nu så det tar hundra år att sätta på den. Jag har nyss tagit en kopp te så får jag hoppas att det gör susen i min hals som gör väldigt ont. Jag LOVAR att jag ska bli bättre på att blogga. Från och med imorgon har jag bestämt. ha det bra!


Sitter här och väntar på att min kusin ska...

img_4312 (MMS)

Sitter här och väntar på att min kusin ska vakna så vi kan hitta på någonting. Igår var det kräftskiva och det var väääääldigt gott. Idag känner jag mig lite febrig och snuvig men jag får hoppas på att det går över snart. Kram


I open my eyes and now all I wannna see is you

Du är första dagen i skolan avklarad. Jag bara längtar tills nästa sommarlov. Det är det som är det bästa, sommarlov! Förlåt för dålig bloggning jag ska bättra mig men jag känner att huvudet och tankarna är på annat håll just nu.

¨

En bild på mig och Frida när vi besökte scoutlägret :)

Just nu:

img_8084 (MMS)

Just nu:


But it just way you do, im loving everything you do

Igår gick jag och la mig lite tidigare så jag orkade gå upp lite tidigare också. Ungefär samma tid som när jag ska till skolan. Jag må säga att jag föredrar sovmorgon! Jag får ont i magen av att tänka på att skolan börjar om två dagar. Var tog sommarlovet vägen egentligen?!

lite sol skulle inte vara fel


Nu är det bara några dagar kvar av sommarlovet och det känns inte särskilt bra. Sista veckan vill man väl ligga på stranden och njuta av det sista på sommarlovet. Men i detta vädret blir det väl inte så. Jag har noll lust att komma tillbaka till skolan... fy för skolan!!

grattis pappa :)

Idag fyllde pappa år så vi har varit ute och ätit och firat honom. Har inget mer att säga om dagen. Så tråkig är jag idag. Just nu känns det som om jag vill gräva ner huvudet i sanden eller något liknande..

kollo 2011

Nu är jag hemma efter en super kul vecka på kollo. Det är väldigt skönt att vara hemma men samtidigt känner jag att jag hade kunnat stanna där några nätter till. Hade vääldigt många bilder me jag valde ut några så det inte blev alldeles för drygt. Saknar redan kollot & alla fina personer och längtar verkligen till nästa år! :)

kollo

Som jag nog nämt tio gånger nu den senaste veckan ska jag på kollo imorgon!! Så det blir lite dåligt med bloggning måndag-fredag. Men som jag nyss såg i min blogg fungerade det att mobilblogga på det blir väl att jag slänger in ett inlägg lite då och då. Så nu har jag nyss duschat och ska snart sova för vi ska samlas klockan nio imorgon. Så ni får ha det så bra tills jag kommer hem. Puss! ♥

Nu ska jag kolla om detta fungerar :D

Nu ska jag kolla om detta fungerar :D


packa...

Nu är allt snart packat inför kollot. Jag kan knappt vänta tills imorgon!! :)

partaaaj

Blev inte så mycket bilder igår men det blev några iallafall. Nu måste jag packa!!

you belong to me

Idag kom jag hem till pappa. Imorgon blir det kalas för pappa och Linus som fyllt/fyller år. Bilderna är sen idag på mig och Frida ♥

i miss you so

Idag har vi haft gäster hemma och efter det blev det en tripp ut till kusinerna när vi badade och hade jätteskoj! Imorgon är det fredag och då ska jag åka hem till pappa som jag inte träffat på tre veckor. Sen på måndag blir det kollo!!

i love nellies cam


onsdaaaaag

Klockan 9-12 blir det träning sen efter det ska jag snabbt hem och duscha sen ska jag träffa upp Nellie i stan där vi sen tar oss ut till stranden. Ska bli jätte kul att träffa Nellie eftersom vi inte träffats på jättelänge!! Men jag hör av mig imorgon när jag kommit hem :) PUSS

bada

Så snart som mamma kommit hem ska vi och några till åka och ta ett dopp i det fina vädret. Jag önskar att sommaren och sommarlovet varade förevigt...

True friends have been left behind when the others have gone

I love you from the ends and back. you are the best

Don't tell me you're sorry 'cause you're not, Baby when I know you're only sorry you got caught

Jag hatar sånna här dagar när det finns absolut inget att göra. Ikväll blir det iallafall att träna. Nu är solen framme och det är jag superglad över!! Hoppas att detta vädret håller i sig för nu är det inte långt kvar till kollot och det ska bli superskoj!

RSS 2.0