christmas i comming



weheartit
Vart tog hösten vägen? Hann den ens vara? Det är redan första advent imorgon. Tiden går riktigt snabbt... Men idag har vi fixat lite med ljusstakarna som ska tändas imorgon. Riktigt dåligt bloggat, jag vet! Är jätte glad för er som fortfarande är här inne och kollar. Faktist nu när jag bloggat så dåligt på sistone får jag lite lust att börja blogga som innan igen, blir nog så.

old pics






inte nya bilder precis

Som ni har märkt så har jag bloggat som en kratta i veckan. Men jag har faktist inte suttit något vid datorn denna veckan. Vi har haft två prov på en vecka, samma dag till och med. Så mycket av min tid gick väl dels till att få in dem sakerna i huvudet. Men iallafall. Om ungefär en halv timme ska jag in till stan och ha 3 timmars dansträning men k-stad flickorna. Ska bli sjukt skoj! Men ska försöka dra mig till datorn lite mer. Ha det bra!


You rock my world


kalas

Ska snart åka iväg på kalas. Mår myket bättre idag. Har bara lite ont i huvudet, men vad gör det? Kör på en lös fläta och stikad tröja idag. Känns konstigt att det är mörkt redan nu, eller vad tyker ni?

Kärlek till er tjejer ♥


sjuk


Hejsan allihopa. Det har varit lite dålig bloggning på sistone jag vet men till mitt försvar har jag haft maginfluensa och feber. Inte så kul att ha på lovet. Men jag mår bättre nu iallafall men är sjukt trött. Hoppas alla där ute är friska och glada. :)


bra dagar, ja


Nu om några timmar ska jag åka och träffa mina saknade nästkusiner från Stockholm. Ska bli jätte kul att träffa dem eftersom vi träffas allt för sällan och att dem har ju en ny bebis. Eller ny och ny är den inte riktigt. Ny för mig iallafall. :)
Imorgon ska jag åka in till stan och ta en fika med Nastasia som jag heller inte träffat på jätte länge. Så jag har fina dagar framför mig :)

josefiiiiiineee








Älskar denna bilden!
Här är några bilder sen dem senaste dagarna jag spenderat med finaste josse. Idag har vi till och med fått in julkänslan genom att lyssna lite på julmusik. Konstigt nog men ja, så är det. Lite tidiga får man väl va? 


kolmården




Frida




Här är några bilder sen i helgen när vi var på kolmården. Inte så mycket att säga om det det var väl ganska kul.

RSS 2.0