I even fell for that stupid love song

Imorgon är det sista skoldagen innan kristihimmelfärdslovet (eller vad det heter). Fast vi ska inte vara i skolan utan vår klass ska ha friidrotts dag. Jag tror att jag kommer koka över om det ska bli så varmt som alla säger att det ska bli. Men kul ska det bli iallafall!

fridiot as idiot

Har nyss varit ute med denna skönheten (frida). Jag har inget att skriva. Hejdå.

sun

Har nyss suttit ute i solen och läst lite i min bok. Snart kommer Frida hit. Hoppas alla haft en bra dag i det fina vädret :)

slappdag

Som jag skrev i mitt förra inlägg kännde jag mig lite hängig men jag har tagit det lugnt hela dagen. Så nu mår jag mycket bättre. Skola imorgon. Det ska väl bli kul. Har inget mer att skriva om just nu. Kram!

'

Just nu ligger jag i min säng och tittar på tv. Jag har jätte ont i huvudet. Det känns nästan som feber. Men det får inte vara feber. Men nu ska jag vila så jag så snart som möjligt känner mig bättre.

I guess I need you

Redan torsdag? Tiden går fort nu förtiden. Nu är det inte lågnt kvar till sommarlovet heller. Gud vad skönt det ska bli.
Kom nyss hem från träningen. Ska strax äta sen vill jag bara gå och lägga mig. Imorgon är det Fredag och det ska bli skönt :)

trött

nu är jag trött trött trött. Jag har också ont i halsen? Vet inte vad det kan komma ifrån, det bara e så. Nu vill jag bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. Det ska jag faktist göra nu. GODNATT!

musikcafé igen

Var på musikcafé idag fast det var inte 7c utan 9c denna gången. Jag hade inte med min kamera så det blev mobilbilder istället.

7c musikcafé

Igår kväll var jag och tittade på 7c musikcafé. Det var jätte bra. Dem bjöd på bra sång och goda kakor, super.
Blev dock inte så bra bilder men sånt är livet :)    Ska gå till bussen om några minuter, ha en bra dag!

Att inte ha blivit älskad är otur, att inte kunna älska är en olycka

Nu har Josse åkt hem. Vi har ute en liten stund men sedan skulle hon åka hem så fick vi gå igen. Men nu ska jag hjälpa min bror men en grej han tjatat om i tio minuter nu, hejdå!

monkey

Sitter här med Josefine. Vi ska faktist ta oh gå ut nu en liten stund. Jag hör av mig senare! :)

randig

Josefine kom hem till mig idag, det var skoj. Hon åkte hem för en liten stund sedan. Idag är det säsongstart på Solsidan! Jag älskar solsidan. Men nu ska jag äta lite. Ha en fortsatt trevlig kväll :)

vita skor

Efter träningen kom mamma på idén att vi skulle åka till stadium och kolla på skor till avslutningen. När vi kom dit såg vi att dem hade bra erbjudande på converse så vi köpte ett par. Om ungefär en halv timme kommer Josefine hem till mig så ska vi va lite idag. Naaaajs.

love the weather

Har varit iväg hela dagen. Blev lite andra planer än vad det var planerat från början men det blev bara bättre så det gjorde inte mig något. Istället för hundutställning (som också skulle vara roligt att gå på) åkte vi till ett sommarland kan man kalla det för med vattenland karuseller m.m. Det var jätte roligt iallafall och vi hade vädret på vår sida. Nu är jag trött efter en lång dag. Så nu ska jag gå och lägga mig så jag kan hämta nya krafter tills imorgon. Godnatt! :)

jag älskar dig

Fredag. Har inte haft så mycket planerat idag. Imorgon ska jag och mamma åka iväg med några till. Men snart måste jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon. Hejdå!

Buss

Sitter och väntar på bussen med Josefine. Hon ska följa med mig hem en liten stund. Jag har faktist inget att skriva om just nu. Nu vet ni vad jag gör iallafall ;)

Friday

Idag blir det äntligen skola. Vi har ju inte varit där på två dagar eftersom vi haft prao. Så det ska bli jätte kul att komma till skolan och träffa alla igen!

-

Ny header!

sista prao dagen

Idag var det sista prao dagen. Det ska både bli skönt men jag kommer sakna alla så sötisar jätte mycket. Direkt efter praoen åkte jag till träningen. När jag kom hem grillade pappa och nu sitter jag här. Jag ska faktist snart gå och lägga mig, jag är helt slut efter denna dagen. Hoppas alla haft en bra dag, kram ♥

prao jao

Idag var det första prao dagen. Om jag inte sagt det var jag och Josefine på vår gamla barnskola. Det var kul. Även fast jag kännt mig som en klätterställning hela dagen. Vi slutade ungefär vid 20 över 4. Imorgon blir det sista dagen på praoen. Ha det bra!

snyggingar

Idag har jag varit med dessa snyggingar. Imorgon blir det prao med Josse, ska bli jätte roligt! Nu blir det Desperate Housewives. Och jag kanske ska säga att Josefine är här. Nu vet ni det. Hejdå!

snyggingar

Idag har jag varit med dessa snyggingar. Imorgon blir det prao med Josse, ska bli jätte roligt! Nu blir det Desperate Housewives. Och jag kanske ska säga att Josefine är här. Nu vet ni det. Hejdå!

monday

Skoldagen har varit ganska slapp. Vi har haft vanliga lektioner och sånt men det har gått snabbt idag. Det är ju bra att man känner så och inte åt andra hållet. På onsdag-torsdag har vi prao, det ska bli jätte roligt! Hoppas alla haft en super dag! Kram

fenomen

Har precis tagit på mig myskläder och kollar på fenomen

konfirmation igen

Idag har det varit konfirmation igen. Men nu är jag superduper trött.

konfirmation

Ungefär vid halv elva tiden åkte jag hem ifrån Josse. Har haft det super mysigt! När jag kom hem gjorde jag vid mig sedan åkte vi på en konfirmation. Kom nyss hem därifrån. Sitter nu och tittar på eurovisoion ( vet ej hur jag stavar det, hihi ). Jag har inte gillat Eric Saades låt sådär jätte mycket men det skulle vara super kul om vi vann. Båda för oss och för han tror jag. Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt! ♥

fredagen den trettonde

Ikväll blir det konsert igen! Det ska bli suuperkuuul! Efter konserten ska jag följa med denna snyggingen hem. Bilder kommer senare. Kram ♥

keys

Hejsan hejsan!
Kom ganska nyligen hem från en lång dag på konsert huset. Vi har övat till konserten som vi ska ha ikväll. Det ser jag fram emot. Mamma håller på att göra bakadpotatis, yeeesss. Har faktist också hittat mina borttappade nycklar nyss, det var skönt att ha dem framme!

sovmorgon

Idag börjar inte skolan förens kvart i tio. Så det blev lite sovmorgon imorse, vilket var väldigt skönt!

alla sätt är bra utom de dåliga

Provet gick som det gick, helt okej. Efter skolan var jag jätte trött. Gick hem och la mig i soffan och latade mig. Man blir inte piggare av att sitta och banka in massa spanska gloser i huvudet. Vilket jag nyss gjort. Men nu ska jag inte klaga. Vädret idag har varit finfint! Jag längtar verkligen till sommarlovet, det är inte långt kvar tills dess. Tiden går så läskigt fort!

skola

Idag i skolan blir det SO prov :(

yyyessss!!

ÄNTLIGEN HAR VÅR KABEL TILL INTERNET GREJSIMOJSEN KOMMIIIIT!!!
Nu är jag tillbaka!
Tisdag idag idag. Efter skolan åkte jag in till stan med några vänner och vi tittade m.m och åt glass. Men just nu sitter jag och tittar på Desperate Housewives. Är egentligen otroligt trött men jag vägrar missa detta avsnittet som man gått och funderat på en hel vecka vad som kommer hända. Nej jag får vara trött imorgon. Fast vi har prov imorgon, nooo. Men det ska gå!

mormor & morfar

Just nu sitter hemma hos min mormor och morfar med min kusin alice. Och nej, jag har inte internet än. Jag ville bara slänga in ett litet inlägg :D

en superdupermega gammal bild på mig och min kusin,

Som det kan gå

Gissa om man har otur. Hemma hos min pappa fungerade vårt internet inte. Sedan tänkte jag att jag kommer ju hem till mamma och där fungerar ju internet. Men nej, där var det fel på en kabel? Så det är därför jag aldrig hörde av mig. Och det går ju knappt att blogga från min mobil. Men nu vet ni hur läget är. Sladden skulle komma i brevlådan måndag-tisdag. När internet kommer ska jag blogga sin aldrig, det lovar jag er ;) kramar

dumma dator


Det går inte att blogga från min dumma dator eftersom internet gick bort på den helt plötsligt. Men det kommer strax igen. Så jag lånade pappas data några minuter för att slänga in ett inlägg och berätta hur det ligger till. Så det blir inte ett så långt inlägg etftersom pappa ska ha datorn nu. Men imorgon ska jag hem till min mamma och där är min data mindre knäpp än den som har här. Jaja, nu vet ni varför jag inte har varit här. Vi hörs imorgon!

jag älskar dig mamma


Måndag. Idag efter skolan åkte jag och köpte blommor som jag sedan åkte och lämnade hemma hos min mamma eftersom hon ska göra en grej om några dagar. Tyvärr är det av privataskäl så skriver inte det på bloggen. Men annars har dagen varit toppen! Gick på stan med Josefine också. Och nu ganska snart ska jag nog vara med Frida. Men nu ska jag äta, ha det bra!

Loke och Atlas


Ni är det finaste jag vet ♥

uppvisning


Kom nyss hem från uppvisningen med dansen. Det gick bra. Fast just nu känner jag mig lite smått trött. Vet faktist inte varför? Eller jo, man kanske blir det om man sitter uppe till klockan tre på natten och kollar på film som jag och Josefine gjorde, haha. Men bra var den. Så ja, jag har varit inne vid arenan nästan hela dagen har det kännts som. Men nu är jag hemma iallafall. Och det är skönt.

valborg

Här kom lite bilder från idag. Var och kollade på majbålet eller vad man säger i Immelen (stavning). Efter det som ni ser på dem sista bilderna hoppade jag, alice och josefine i alice ool sopm dem har och tog ett kvällsdopp. Jag kan ju inte ljuga för er och säga att det var varmt och skönt. Men vi badade lite iallafall.Nu är jag trött. Tack för ett fint Valborg Josefine & Alice m.f! KRAMAR!

RSS 2.0