you must learn to accept me, I'm not the one you want me to be

Idag var det första skoldagen nu efter sportlovet. Det var jättekul att komma till skolan och träffa alla kompisar igen. Efter skolan så cyklade jag och Malin hem till henne så pluggade vi till engelska provet vi ska ha imorgon.... usch,  men det ska väl gå antar jag! Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här oc väntar på att mamma och jag ska sätta oss framför tv, äta & kollar på familjen annorlunda!

smyckeshand

Imorse var det träning, vilket jag verkligen sett fram emot. Efter det åkte jag och mamma ut till ekohallen som det heter och köpte en smyckeshand. Jag hade fått lite pengar i present av mina kusiner så jag köpte det för dem. Nu ska jag in och ta en dusch!

födelsedagsfirande




Idag så kom min fina lilla släkt hem till mig. Vi firade lite för att jag fyller år om exakt en vecka idag. Det känns helt overkligt att fylla tretton? Vi har iallafall kollat på melodifestivalen, det var väl bra att Linda Begntzing kom vidare till final? Men nu sitter jag här med min fina kusin som ni också ser på bilderna där uppe. Jag måste också bara säga att jag och Annie var ute och åkte inlines idag igen och vi var så flitiga så vi åkte 1,5 mil!!! Gud vad jag är stolt över oss annie ;)


inlines med annie

Sitter här hemma hos mamma och kollar på Lets Dance.
Alexander Ryback (stavning) ska inte åka ut idag!!
Nu ikväll var det första gången på detta året och efter denna långa vintern som jag var ute och åkte inlines med min fina granne Annie. Vi åkte ända in till stan och tillbaka. Sen var vi så lata så vi orkade inte ta oss hem igen så vi tog bussen i strumpor och inlines i handen eftersom vi inte fick gå på bussen med inlinesen. Nej nu ska jag klistra fast mina ögon igen vid tv och hålla tummarna för att Alexander ska vara kvar.
Puuuusssss

a drop in the ocean and a change in the weather



Idag vaknade jag upp i min egna säng och ingen av is. Det var skönt kan jag säga. Jag vaknade vid nio idag och låg och kollade på någon tråkig hästfilm. Egentligen är jag totalt ointresserad av hästar med den var väl okej ;)
Idag ska jag hem till mamma och ska kanske kolla men min fina kusin och hon har lust att träffa mig, vem vet?

ice hotel jukkasjärvi 2011
















vårt rum




Här fick ni en liten bildbomb från vår resa upp till jukkasjärvi. Det var en jätte stor upplevelse och det känns fortfarande overkligt att jag har varit där. Kallt kan jag säga att det var. Men som tur var så var det inte -40 inne på ishotellet det var (bara?) -5. Så den värsta stannade där ute. Det är iallafall skönt att vara hemma nu och få ligga i sin egna varma sköna säng. Har ni några frågor är det bara att ställa dem :)
KRAM!









JAG KAN INTE FATTA DET!




Asså gud jag kan inte fatta att imorogn bitti åker jag, min pappa & min bror till ishotellet i jukkasgärvi!
Riktigt riktigt kul, jag är så lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!
Ursäkta för detta meningslösa inlägg men måste lägga min glädje någonstans...
Kommer tyvärr inte blogga på några dagar. Men jag kommer hem på torsdag natt och då har jag med bilder och allt!
Ha det riktigt bra!

Ny Blogg!


bild: jag och frida
Idag skaffade jag mig en ny blogg. Och som jag ofta säger känns det som, TACK FRIDA!
Vad skulle jag göra utan dig?


RSS 2.0