love it

Denna snygge kudde följde med hem idag efter ett kort besök på ullared :)

borta bra men hemma bäst

Nu har jag nyss kommit in innanför dörren. Har haft en superbra helg med fina människor! Jag har nog inte dem bästa och inressanta bilderna precis men det är något iallafall. Tyvärr var det jäätteee mycket folk på Liseberg så det blev inte lika mycket åkt som förra gången, men kul var det iallafall. Men det roligaste var nog att träffa dem i släkten som man knappt träffar alls.

Change planes

Nu blev planerna ändrade så istället för att åka direkt hem stannar vi vid ullared. Så gruppen har särat på sig för killarna verkar inte vara så sugna på att åka till Ullared och trängas med folk. Vi hörs snart. Puss!

nu drar vi

Nu har jag nästan packat klart allt. Men jag kommer hem på söndag. Vet dock inte om det blir på dagen eller på kvällen men i vilket fall så ska jag nog slänga in ett inlägg när jag kommit hem. Kameran är med så lite bilder kommer när jag kommit hem. Ha det så bra alla på hörs vi när jag är hemkommen. PUSS!

hallå där

Som jag nämnde i något av mina tidigare inlägg så åker jag till göteborg imorgon. Vi ska stanna där i två nätter tror jag det är. Men jag hinner nog slänga in ett snabbt inlägg imorgon innan vi åker! :)

Älska mig


Har nyss kollat klart på denna filmen. Den var verkligen jättebra men väldigt sorglig. Den berörde mig verkligen. Men det som berörde mig mest var nog när tanken slår mig att det finns dem som har det såhär vardagligen. Jag tycker att denna filmen borde visas i alla skolor för den väcker många tankar som man kanske inte tänkt på förr. En super bra film iallafall!

a very nice day

Här kom lite bilder efter en underbar dag med Alice. Vi har bakat kladdkaka. Den blev vääääldigt god. Ska snart sätta på en film som Alice tipsade mig om. Älska mig heter den. Berättar sen vad jag tyckte om den :D
På fredag åker vi upp till göteborg och ska träffa släkt där, ska bli mycket trevligt!! :)

Look at us making the way in this life

Kom hem från träningen, åt och sen kolla på tv. Det var nog allt jag orkade med för ikväll. Kände bara att jag var tvungen att slänga in ett inlägg eftersom det har blivit lite dåligt med det på sista tiden...  Vi hörs imorgon finisar!

nyduschad

Vaknade i hyffsad tid idag gämfört men vad jag gjort de andra dagarna. Har nyss kommit ut från duschen. Mamma kommer snart hem från Malmö sen vi ska hitta på något skoj. sommarlovet har gått. Nu ser det ut som om det bra vädret vill komma tillbaks, och hoppas nu att det stannar eftersom mer än halva sommarlovet har gått... Jag önskar att man alltid hade sommarlov!

I guess we'll never know

Here I stand alone
With this weight upon my heart
And it will not go away
In my head I keep on looking back
Right back to the start
Wondering what it was that made you change?


sweet 16

Grattis bror som fyller sexton idag! :)

heeeeej


Om en halvtimme kommer min bror hem som jag inte träffat på en vecka. Imorgon blir det ännu mer kalas fast denna gången är det Linus som fyller år.

Livet är för kort för att förstå kärlekens gåta


alicesprallis

Nästan hela dagen har jag tillbringat med denna snyggingen. Vi har badat, vilket som inte var så jätte varmt och jätte skönt. Men man får väl ta vara på sommaren fast det är regningt och dant. Imorgon blir det iallafall grilla och fira kusin som precis fyllt sexton. Får väl hoppas att vädret vill ändras till dess.

bak med mamma

Idag kom jag och mamma på idén att vi skulle baka, och det gjorde vi. Muffins med jordgubbar och blåbär i. Väldigt goda blev dem faktist :)

nytt från malmö

grå tröja från Bik Bok
blått linne från Gina Tricot

svart kofta/tröja från Gina Tricot
Prickig kofta från JC

Från Bik Bok

Som sagt hade jag vääääldigt svårt att sova igårkväll/natt. Jag tror inte att jag somnade förens två någon gång. Så jag var inte så pigg när mamma väckte mig halv sex imorse. Men vi tog tåget halv sju från stationen i stan. När vi kom fram till Malmö åkte vi och gjorde ett ärende. Tyvärr är det av privata skäl så jag nämner inte det i bloggen. När det var gjort åkte vi in till stan och tittade lite på kläder. Så kläderna uppe på bilderna var det som följde med hem.

Jag hatar sånt här!!

Usch jag hatar sånna här kvällar när man inte kan sova! Jag gick nog och la mig vid halv elva och har inte somnat än. Och imorgon ska jag upp tidigt för jag och mamma ska ta tåget upp till Malmö och tåget går från stationen klockan sju imorgon bitti. Och här ligger jag när klockan är över tolv. Nej nu MÅSTE jag sova!!

:)

Vaknade imorse men träningsvärk, vilket jag hade väntat mig. Jag gick ut och la mig i solen med en kudde under huvudet, jäääättteee sköööönt. Idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt tror jag. Inga planer för idag nej.

trött tjej...

Jag tror jag aldrig varit så glad över att vara hemma som jag är just nu. Bara ligga på soffan och ta det lungt. Träningen idag var ganska jobbig så det kan vara det som min trötthet beror på. På bilden ser jag ut som en uppblåst anka eller något men jag är för trött för att ta en ny bild igen och ta in på datan och allt som ska göras. Nej nu ska jag sluta klaga. Jag borde nog gå och lägga mig, inte nu men snart. Jag återkommer imorgon med lite roligare bilder och något intressantare att skriva om.

What if I had never let you go


i hate rain

Sånt väder som det är på den bilden borde det vara idag. Det ska bli sol imorgon iallafall tror jag. Jag har precis packat ihop alla kläder, sladdar och min kamera och allt annat som ska med till mamma. Städat mitt rum har jag också gjort så det inte ser ut som kriget när jag kommer tillbaks om tre veckor.

torsdag

lite suddig bild men orkar inte ta en ny, hehe.

Idag blir det att åka in till stan i regnet och kolla på superstar. Jag undrar om inte regnet har fått nog snart eftersom det har regnat på i flera timmar. Ingen sommarkänsla idag precis.

who says you're not perfect? who says you're not worth it?

svart tröja och linne HM / byxor Dr Denim

how will I ever find out

I'd never gone with the wind
Just let it flow
Let it take me where it wants to go to
You open the door
There's so much more
I've never seen it before
I was trying to fly
But I couldn't find wings
But you came along and you changed everything
I'd never gone with the wind
Just let it flow
Let it take me where it wants to go to
You open the door
There's so much more
I've never seen it before
I was trying to fly
But I couldn't find wings
But you came alnog and you changed everything
You lift my feet off the ground
You spin me around
you make me be so happy while I feel bad by you


med frida


sunday

linne HM / shorts Bik Bok / skor Converse

Idag blir det att hoppa upp på cyklen och ta en lång cykeltur med kusin. Vädret ser toppen ut! Det är bra för sol ska det va :)

Trassel

Debba filmen tittade jag på här om dagen. Har faktist inte sett den förens nu. Den är jätte gullig och jag gillar handlingen. För er som inte sett den (vilket jag tror dem flesta gjort) ni borde verkligen se denna! :)

Nevermind, I’ll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don’t forget me, I beg, I remember you said:
“Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead”
Nevermind, I’ll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don’t forget me, I beg, I remember you said:
“Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead”

summer

Snart ska jag åka iväg till Sayeh och sen ska vi åka vidare till stranden. Just nu ser vädret bra ut hoppas det håller i sig hela dagen :)

Who's gonna save the world tonight? Who's gonna bring you back to life?

Solen skiner och jag är glad. Idag ska jag klippa mig. Egentligen vill jag inte det men jag ska inte ta mer än det behövs. Nu ska jag sätta på musik i mina öron och gå och lägga mig i solen lite :)

-

Idag började dagen med träning. Det var första gången på ett tag så det är kul att det har kommit igång igen. Jag och pappa har också varit på jakt efter ett bord till vårt ute-rum. Men vi hittade vad vi sökte iallafall. Ikväll ska jag kolla på film med mig själv tror jag. Mysigt det låter ellerhur? Hoppas alla haft en super bra dag :)

domingo

Igår hängde jag med dessa snyggingar :)

aaaaahhhh!!!

VARFÖR KRÅNGLAR BLOGG.SE SÅ MYYCKET!

home

Dagen på Liseberg var super och vg för jag i hade verkligen tur med vädret. Just nu sitter jag och snackar skype med några vänner. Jag hör av mig senare idamåste gå ut med hundarna nu :) Kram

RSS 2.0