Loveuuuu!

img_7523 (MMS)

Loveuuuu!


trött som satan


Jag är riktigt trött så det bränner i ögonlocken på mig. Ska bli skönt att krypa ner i min säng nu. Kom nyss på att mitt täcke ligger ute i bilen efter all bilåkning men jag pallar inte gå ut och hämta det. Dessutom är det mörkt. Får väl ta ett annat täcke helt enkelt. Sov gott! :)

Sitter här i bilen under mitt täcke och ha...

img_6680 (MMS)

Sitter här i bilen under mitt täcke och har det allmänt bra ;) har åkt bil sedan klockan fyra så är lite trött fast jag sovit som en stock här i baksätet. Jag tror inte att jag sagt det men vi ska till Kolmården, men jag kommer hem imorgon igen på kvällen någon gång. Jag hör av mig lite senare :)


sista dagen!

en väldigt gammal bild på mig och Frida
Idag är det sista dagen i skolan och sen är det lov! Ska bli så himla skönt. Nästan lika skönt som att vi inte ska ha några "riktiga" lektioner idag. Vi ska bara spela upp våra rättegångar som vi hållt på med ett tag och det lär ju inte bli så ansträngande. Have a nice day :)

.


snart skola

image description
Nu ska jag snart gå ner till bussen och åka till skolan. Har engelska prov idag och det känns lite sådär, men det funkar. Mådde inte så bra igår men nu har jag iallafall slängt i mig en alvedon och suger på halstabletter. ha det gött vi hörs!

för tillfället bara

Har nyss fixat med en ny design. Jag hade absolut inga bilder så fick göra denna headern för var så himla trött på den andra som jag även haft i tusen år. Ska snart fixa en ny och bättre men jag har bara inte haft så mycket tid över har varit mycket den senaste tiden. Hoppas alla haft en bra dag :) puss

seg dag


Bild sen i sommras

Detta har varit en ganska seg dag. Både i skolan och hemma. Gick till tjugo över tre sen när jag kom hem har jag bara tråkat. Nu vill jag bara krypa ner i min varma säng och sova. Vilket jag ska göra. Vi hörs imorgon! :)


you are the only



klippa miiii

bild på mig och finaste josefine♥

Om ungefär en och en halvtimme ska jag in till stan och klippa mig. Jag vill iiinte men jag måste toppa det lite. Onsdag en av dem segaste dagarna i skolan. Men dagen har rullat på och inte varit för tråkig. Nu är det ju bara två dagar tills det är fredag och helg och det känns skönt!

martes

image description
Efter skolan tog jag och Josefine en sväng på stan och kikade runt lite. När jag kom hem märkte jag att jag var ute låst.. Men jag hade tur som hade min bror som kom hem om en halv timme så jag fick sitta och vänta på att han kom. Faktist var det inte mitt fel att jag låste ut mig, det var hans eftersom han hade tagit min hemnyckel.. Men nu är jag inne iallafall!

school

image description
Blev klar lite tidigare så tänkte att jag kunde gå in på datan och slänga in ett snabbt inlägg.
Nu ska jag iallafall snart traska ner till bussen och åka till skolan. Ska bli lite kul att åka till skolan idag, vet dock inte varför. Men hoppas alla får en bra tisdag! Kram :)

Fel

Hur har er måndag annars varit?**

Sitter i soffan med en kopp te och lite ha...

img_2327 (MMS)

Sitter i soffan med en kopp te och lite hallon, väldigt fint avslut på denna måndag. Jag såg nu för ett tag sedan att blogg.se har fått en app och laddade genast ner den men jag kan inte lägga upp några inlägg? Är det någon som vet om man ska göra någon inställning eller något? Skulle vara jätte snällt om ni ville kommentera om ni visste. Hur har en måndag annars varit?


Sitter på tåget påväg hem från en dag i Ma...

img_2764 (MMS)

Sitter på tåget påväg hem från en dag i Malmö med mamma. Ikväll ska vi hem till mammas kompis som precis har flyttat så ska vi äta tacos där och så. Hoppas alla haft en bra lördag :) puss


time to say goodbye

Förlåt för dålig bloggning nu på sista tiden. Känner mig lite nere idag eftersom det var begravning igår för min älskade gammelmorfar. Ta farväl är ju aldrig roligt, det vet vi alla. Men han har det bra där han är nu. Det vet jag för en sån fin som du förkänar inget annat än det bästa.
Lyssnar på DENNA låten som spelades på begravningen och tänker på dig. Nu, idag och föralltid kommer mina tankar vara hos dig. Vila tryggt och stilla i himmlen älskade fina gammelmorfar, för nu är det tyvärr dags att ta farväl.

RSS 2.0