Varm bil

Just nu sitter jag i en varm bil och sol i ansiktet. Så nu har vi några härliga timmar att spendera i bilen. GREAT.

Liseberg

Har nyss varit ute och solat lite. Planerna för idag blir det att åka till Liseberg. Det ska bli jättekul eftersom jag inte varit där på ganska länge. Jag kanske slänger in ett inlägg till innan jag åker eller när jag kommit hem imorgon. Hoppas alla får en super dag i det fina vädret! :)

morning


lite nytt

Idag betsämmde jag mig för att ta bussen in till stan och titta lite efter shorts som jag behövde. Det var lite rea i stan fast ganska utplockat men jag hittade en tröja och ett linne också. Men nu känns det fel att sitta här inne när det är sol ute! chaaao :)

atlas


me today

/tröja H&M / shorts Bik Bok /

stranden med frida


frida

Stranden med frida idag :D

sol

Har nyss suttit och läst i denna super sköna hängstolen/hänmattan. Idag ska jag nog cykla ner till stranden eftersom det är toppen väder. Äntligen är det lite sol. Det känns som om det inte varit det på jätte länge nu :p

And I do mean you are the cutest boy I've ever seen

¨
my dream has come true. Now it's just the final piece missing ♥

kusin

Igår åkte jag och träffade min kusin Joakim. Har faktist inget spännande att skriva om. Jag hör av mig senare idag! :)

jag behöver dig mer än någonsin

Vaknade ganska tidigt idag. Men jag låg kvar i sängen med täcket över huvudet i en timme till sen har jag bara gått runt och tagit det lungt. Men nu har jag fixat mig och ska snart hitta på något. Igår var det midsommar och det var roligt :) Är dock lite trött eftersom vi kom hem runt 2 tiden. Hoppas alla hade en super bra midsommar och att ni inte hade allt för dåligt väder :) Kram på er!

D3000

photographer: Ida

kärlek

When the rain
Is blowing in your face
And the whole world
Is on your case
I could offer you
A warm embrace
To make you feel my love 
When the rain
Is blowing in your face
And the whole world
Is on your case
I could offer you
A warm embrace
To make you feel my love

idag vill inte ansiktet vara med på bild

Dagen började med sol så då blev man ju lite glad. Sedan slutade det med regn. Men det är iallafall bättre att det kom regn nu ikväll än på dagen. Hoppas verkligen att det inte kommer regna på midsommar. Jag är trött på regn nu! Men nu ska jag sova så jag kommer upp i någorlunda tid imorgon. Godnatt allihopa! :)

kusinvitamin

Ska snart hoppa in i bilen och åka iväg till min kusin. JJJAAAA idag ser det ut att bli sol!

+

I just want to thank you for you are always there for me. i love you.

Glöm inte vilken skatt en vanlig dag är


breakfast


popcorn, juice & tv

Det är inte fel

D3000

Var har solen tagit vägen egentligen?  Idag kom en kompis till mig och vi har varit ute och fotat lite och så. Just nu blåser det. Ingen sol här nej.

cykeltur & våfflor

Idag har jag och min familj varit ute på en lång cykeltur. Det var jobbigt men också lite kul. Efter det blev det en sväng om mormor och morfar och käkade våfflor. Idag har jag kommit fram till att jag hatar regn.

saturday

Har nyss varit ute med en drickaflaska och min kamera och fotat. Mamma har nyss tänt på grillen. Vädret idag har inte varit på topp. Det kanske blir bättre imorgon. Jag hoppas det iallafall.

pippi tröja

( jag har shorts under tröjan fast det knappt ser ut så! )
Igår jobbade jag och Frida och slet som hästar i timmar för att tjäna ihop pengar så vi kunde köpa varsinn "pippitröja". Sån tur vi hade när vi kom till stan hade dem rea på stickade tröjor. Jag köpte en vit och Frida en blå :)

outfit

Idag åkte jag och Frida in till stan halv tolv och gjorde lite grejor och åt bakad potatis. Har nyss utmanat min bror i pingis. Men det gick som det gick. Ikväll åker han till ungern med sin träning. Det känns som han aldrig är hemma nuförtiden? Ikväll ska jag hem till mamma. Men nu ska jag spela Sims!

grillkväll

Här kom det några bilder sen igår när jag och några vänner var vid en badplats och grillade, badade och hade jätte roligt! Tyvärr kom inte alla bilder in på datan av någon jätte konstig anledning?
Tack så mycket för igår ni som gjorde den så super bra!

SOMMARLOV!

Kom nyss hem från skolavslutningen. Nu ska jag bara packa det sista sen ska jag iväg och grilla med vänner ♥
2 bilder sen förra sommarlovet

imorgon blir det sommarlov!

Idag slutade vi lite innan tolv i skolan. Pappa kom och hämtade mig när vi senare hämtade upp min kusin och min bror i stan. Efter det kom det yttligare en kusin i bilen. Jag åkte hem och sedan bestämmde jag och min ena kusin att vi skulle hitta på något. Så jag och Joakim badade, spelade kort m.m.
Imorgon är det skolavslutning i kyrkan sedan är det sommarlov! Imorgon ska jag grilla med några vänner och bada. Jag ♥ sommarlov!

what can i do to make you love me?

Inga särskliga för dagen. Blir nog att vara utomhus för det mesta & skulle hjälpa pappsen med en sak. Vi hade avslutning på träningen idag. Eller vi har uppehåll i några veckor iallafall. Nu ska jag ut i solen och slappa!

Friday

Fredag har spenderats med Frida. När kvällen närmade sig blev det grillat, mmuummmmsssss!

torsdag

Vädret idag har inte varit det bästa. Men utflykten till Tosselilla var ändå rolig. Just nu önskar jag att det bara är sommarlov. Är riktigt trött på skolan nu. Men det är inte långt kvar. Så ska jag nog tänka istället!
Nu väntar tv på för jag ska sätta igång en film :)

tosselilla

Nu har dagen äntligen kommit då vi slipper skolan en hel dag och åker till Tosselilla med klassen!
Det ska faktist bli roligt och jag hoppas på det bästa. Vädret ska väl inte bli så jätte bra men man får gilla läget. Men nu måste jag packa ihop mina badkläder. Kraaam!

i love you

Idag är det en sådan dag när man bara vill ligga kvar i sängen med täcket över huvudet och sooova. Men nej det går icke.
Musikcafét igår gick bra tyckte jag. Roligt var det också. Imorgon ska vår klass slippa skolan och åka till Tosselilla! Det ska bli jätte skoj :)
Snart ska jag traska iväg till min buss så jag kan komma till skolan. Det var allt för mig denna molniga morgon. Hejdå!

'

Innan vi lever,
är inte livet något
men det tillkommer oss att ge det en mening
och värdet är inget annat
än den mening vi väljer

AAAAAAAHHHHHH!!!!

Nu är det så att mitt internet vill inte som jag vill just nu. Det är konstigt att mitt internet alltid ska strula. Men iallafall, ikväll ska vår klass ha musikcafé och det ska bli roligt. Jag ska vara där om två timmar. Men nu aka jag ut i solen en liten stund och ta vara på det fina vädret. Hoppas internet fungerar när jag kommer hem. Ha det bra :)

wonderful summerday

Idag åkte jag och Josefine till Kiaby igen för mer sol och bad. Trevligt. Senare åkte jag och Josse & träffade min kusin Alice och hittade på lite grejor och tog en lång cykeltur.
Har ni tänkt på att detta är sista (nästan) hela skolveckan. Sedan går vi bara måndag nästa vecka sedan tisdag är det skolavslutning & sen sommarlov! Det är helt otroligt vad tiden har gått fort.

sol & bad

Idag kom min fina Josefine hem till mig. Vi åkte till Kiaby och badade och steeeeekte. När vi kom hem åkte vi en ganska lång runda med inlinesen. Vädret idag har varit super! Så nu sitter jag och Josse här och ska snart kolla på film. Kram

Linus

Idag kom bror min hem från Barcelona. Han hade köpt med sig två saker till mig jag inte alls hade förväntat mig att få. Men tack så mycket Linus! :)

bikini & tröja

bikini gina tricot
bikini från stadium
lite genomskilig tröja med ett hål i ryggen från bikbok :)
Detta var då det som jag köpte idag när vi var i Väla. Har haft en super trevlig dag! Hoppas er har varit lika bra! :)

Väla

Just nu sitter jag i bilen påväg hem från Väla i Helsingborg. Jag har köpt två bikinis och en tröja. Lägger upp bild när jag kommit hem :)

lite nytt

blommigt linne från HM
blommig kjol från HM
Fjäderöronhänge HM    (delat med Josefine)
Armband från HM
Pennor som jag fyndade på smidestian
Dessa grejorna köpte jag idag på stan med Josefine. Tack för en superdag josse! :)
Har varit hos mormor & morfar för en liten stund sedan. Men snart måste jag gå och lägga mig eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Kram!

summer


vattenspridare

Jag och Josefine fick för oss att vi ville ut och ta en dusch (eller vad man vill kalla det). Först stack vi till den stora spridaren sen avslutade vi med den lilla i trädgården. Jag vill inte säga att det var varmt och skönt men kul var det iallafall. Men nu ska jag och födelsedagsgrisen kolla på film. PUSS!

josefine lisbeth nilsson

Idag fyller världens bästa, snyggaste, snällaste & coooolaste Josefine år!
Nu är du ingen liten Josse längre utan nu blir du tonåring min lilla plutt. Du ska ha världens superduper dag så ses vi om några timmar :) Jag älskar dig bästevännnn! ♥
gå in på födelsedagsgrisens blogg! www.josefinelisbeth.blogg.se !
P U S S   P Å   D I G

byxdress

Min nyköpta byxdress från HM

sol & glass


friidrottsdag

Kom nyss hem från en super varm och super trevlig friidrotsdag. Som sagt var det varmt och jag höll nästan på att koka över. Men som tur är svalkade vinden lite. Efter friidrotts dagen gick vi tillbaka in till skolan (vilket var onödigt men vi var tvugna). Jag hämtade lite böcker sedan åkte jag och Josefine in till stan och tittade lite. Efter det skiljdes vi åt till olika bussar och nu sitter jag här. Nu ska jag ska faktist gå ut i det underbara vädret och inte sitta inne här och ha tråkigt.

RSS 2.0